Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Solution Finder -verkkokauppaa osoitteessa Solutionfinder.fi. Tilatessaan tuotteita verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Solution Finderin yhteystiedot ovat seuraavat:

SF Solution Finder
Petäjikönkatu 1
59100 Parikkala, Finland
Puhelin: 010 406 4310

Asiointi verkkokaupassa

Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Solution Finderin omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Solution Finderin etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)
Klarna Lasku
Klarna Erämaksu
Klarna Tili

Solution Finderin verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Solution Finder varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa.

Toimitus- ja käsittelykulut sisältyvät tuotteen hintaan.

Toimitusaika

Solution Finder käsittelee saapuneet tilaukset kahden (2) työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta sekä toimitusosoitteesta. Tuote toimitetaan ilmoitettuun toimitusosoitteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Solution Finderin asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Solution Finder varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Solution Finderin asiakaspalvelu ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun antti.lahteenmaa@solutionfinder.fi tai puh. 010 406 4310

Solution Finder pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Takuu

Kaikilla Solution Finderin tuotteilla on takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Takuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneet tuotteiden huolimattomasta hoidosta.

Koekäyttöön tilattavat tuotteet

Voit kokeilla tuotteita 7 päivää ilman ostovelvoitetta ja mikäli et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet. Avaa pakkaus siististi ja säilytä se siltä varalta, että haluat palauttaa tuotteen. Sinulla on velvollisuus pitää huolta tuotteesta. Jos palautettavaa tuotetta on käsitelty huolimattomasti ja tuote on tästä syystä vaurioitunut, perimme tuotteen hinnan sekä palautuskulut. Ota AINA yhteyttä meihin sähköpostitse ennen palautusta ja pyydä tarkemmat ohjeet palautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Solution Finderin asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Solution Finder palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote seuraavissa tapauksissa:

  1. tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Solution Finderin asiakaspalveluun 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen 14 päivän sisällä toimituksesta;
  2. tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa;
  3. tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa

Tuote tulee palauttaa Solution Finderille mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Solution Finder hyvittää tilaajalle palautuksesta aiheutuneet kulut samalla kun maksaa palautettavan tuotteen hinnan takaisin tilaajalle. Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun palautettu tuote on saapunut Solution Finderille ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta Solution Finderille.

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Solution Finderin asiakaspalveluun heti kun vika on huomattu. Solution Finder pyrkii korvaamaan viallisen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, Solution Finder hyvittää tilaajalle maksetun summan pitäen sisällään tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun vika on todennettu. Tilaajan on suositeltavaa olla yhteydessä Solution Finderin asiakaspalveluun toivoessaan tarkempia ohjeita asiasta.

Ehtojen muuttaminen

Solution Finder varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Solution Finder ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan etusivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan etusivulla.

Ylivoimainen este

Solution Finder ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Solution Finder ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.